donderdag 30 november 2023
Een boom met familie, een bos met verhalen

Info-avond bosvrienden woensdag 17 januari 2018

Het bestuur vindt het belangrijk om goed contact te onderhouden met haar bosvrienden. Hierbij nodig ik jullie van harte uit voor de eerste jaarlijkse informatiebijeenkomst van de stichting burgerbos. Ook mensen die van plan zijn om in de toekomst een boom te planten zijn van harte welkom.  Daarnaast willen wij samen met u terug- en vooruitkijken. U kunt met ons meedenken over de koers die we als burgerbos gaan varen. Speciale aandacht willen wij dit jaar besteden aan de Keltische boomhoroscoop.

Bomen duiden je lot en karakter. Wat astrologie is weet iedereen zo langzamerhand wel. Bijna elke geïnteresseerde kan je vertellen dat het te maken heeft met het tijdstip waarop je geboren bent, en met de stand van de planeten op dat moment. Veel minder bekend is het systeem van de oude Kelten. Volgens hen wordt je karakter bepaald door de boom die in je geboorteperiode heerst. De eigenschappen van je levensboom hebben een sterke invloed op persoonlijkheid, gedrag en levensloop. Wat staat er in jouw persoonlijke horoscoop geschreven?

De avond beginnen wij uiteraard met het terug- en vooruitkijken. Je kunt met ons meedenken over de koers die we als burgerbos gaan varen.

Programma:

19.45 uur Ontvangst met koffie, thee of fris

20.00 uur Korte terugblik. Hoe is het burgerbos begonnen. Hoe zijn we te werk gegaan? Vooruitblik. Waar zijn we op dit moment nog mee bezig?
20.30 uur Pauze
20.45 uur Keltische boomhoroscoop. Welke boom hoort er bij jouw geboortedag en welke karaktereigenschappen horen er volgens de Kelten bij jou?

21.30 uur: Sluiting

Plaats: Parochiehuis Reuver, Past Vranckenlaan 6 (de ingang is gelegen tussen de kerk en het voormalige klooster). Deur gesloten? Even aanbellen.

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten.