zaterdag 13 juli 2024
Een boom met familie, een bos met verhalen

Bestelformulier

Wilt u een boom planten?

Let op: er kunnen per plantdag maximaal 15 bomen worden geplant. Vol = vol.

U heeft de keuze uit een tiental bomen uit de bomenlijst  (Esdoorn, Berk, Beuk, Ratelpopulier, Zomereik, Zwarte Els, Tamme Kastanje, Appelboom, Perenboom, Walnotenboom) en u kunt meteen ook een tekstbordje voor bij de boom bestellen, als u dat wil. De teksten mogen ook op een later tijdstip ingeleverd worden.

Eenmalige kosten
De prijs van een boom is € 155,00 en van een tekstbordje € 30,00 extra. Daarvoor krijgt u een boompakket bestaande uit een boom, twee palen, banden, groeimiddel, gaas (tegen konijnenvraat) en de garantie van gratis herplant als de boom binnen twee jaar alsnog afsterft.

Jaarlijkse onderhoudsbijdrage
Naast de eenmalige aanschafkosten die u zelf naar ons moet overmaken, zijn er jaarlijkse onderhoudskosten van € 15,00 per jaar. U kunt dit jaarlijks of in het vooruit aan ons betalen.
Bij een jaarlijkse betaling vragen wij om een machtiging om dit jaarlijks van uw rekening te mogen afschrijven.  De jaarlijkse bijdrage wordt dan (voor het eerst op 1  april of 1 november, van het jaar nadát u de boom geplant heeft) automatisch van uw rekening afgeschreven. Het eerste jaar hoeft u geen bijdrage voor het algemene onderhoud van het burgerbos te betalen. 
Kiest u voor een vooruitbetaling dan dient er voor minimaal 15 jaar vooruit te worden betaald oftewel 15 x 15 = € 225,00. Na de eerste 15 jaar zal de verplichting tot het betalen van de onderhoudsbijdrage blijven doorlopen.

Nadat u dit bestelformulier (hier beneden) hebt geprint en ingevuld kunt u dit toesturen naar of bezorgen bij:

Stichting Burgerbos Reuver
p/a Annie van der Velden
Prins Bernhardlaan 28
5953 EB Reuver,
Telefoon: 077-4745947

Pas als het papieren bestelformulier (hier beneden) met handtekening (machtiging) én bovendien uw eerste betaling (€ 155,00 of € 185,00 of € 380,00 of € 410,00 afhankelijk van uw keuze) op onze rekening is bijgeschreven, is de bestelling compleet. De tekst voor het tekstbordje kan eventueel later (doch uiterlijk 4 weken voor de plantdag) worden aangeleverd.

Tot drie weken voor de plantdag kan er besteld worden. Als het maximum aantal van een plantdag is bereikt, worden de overige bestellingen op de wachtlijst voor de volgende plantdag geplaatst. Bij strenge vorst of te weinig aanmeldingen wordt de plantdag verschoven.

Vragen? Neem dan contact op met onze secretaris Annie van der Velden: 077-4745947. Geen printer? Neem dan contact met ons op.

Bestelformulier: Download het bestelformulier door hier te klikken en druk het af.